Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις που αφορούν την δράση του 63χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια, καθώς είχε κλείσει ραντεβού με μια 14χρονη, στην οποία μάλιστα είχε στείλει άσεμνες φωτογραφίες.

Ο πατέρας της μικρής, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή σύλληψη του 63χρονου, ανήρτησε βίντεο στο διαδίκτυο με την σύλληψη του δράστη.

Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ο 63χρονος να κάθεται αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο στην Ομόνοια, στο σημείο που είχε κανονίσει να βρεθεί με το ανήλικο παιδί, αλλά τελικά συναντήθηκε με τον πατέρα της και την αστυνομία.

Με προτροπή των γονέων της δέχθηκε να πάει σε ραντεβού μαζί του

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμας αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το παιδί του.

Το παιδί είχε λάβει μηνύματα και πορνογραφικό υλικό στο κινητό του τηλέφωνο, αλλά είχε την πρόνοια να ενημερώσει αμέσως τους γονείς της. «Ακούει έναν άνθρωπο στην άλλη γραμμή και να ρωτάει το παιδί: "Γιατί κε μου τα στέλνετε αυτά;" και να απαντάει το σκουπίδι: "Γιατί θέλω να σε γ...."», περιέγραψε ο πατέρας της 14χρονης.

Με προτροπή των γονέων της, η 14χρονη δέχθηκε να πάει σε ραντεβού μαζί του σε περιοχή κοντά στην Ομόνοια. Εκεί, όμως, πήγε ο πατέρας μαζί με αστυνομικούς. Ο 63χρονος με τα αρχικά Κ.Σ. τρομοκρατημένος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ομόνοια: Η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα

Σε ανάρτησή του, ο πατέρας της 14χρονης ανέφερε:

«Ήξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά, έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1.000 φορές και θα του δώσει ό, τι θέλει».

Ομόνοια: Με ποινικό μητρώο ο 63χρονος

Ο 63χρονος, σύμφωνα με αστυνομία, είχε συλληφθεί το 1998 με την κατηγορία του βιασμού. Επιπλέον, το ρεπορτάζ του Star αναφέρει ότι την περίοδο που ο 63χρονος διέμενε στην Καλλιθέα, έγραφε χαρτάκια με το τηλέφωνό του και τα κόλλαγε σε σημεία κοντά σε δημοτικό σχολείο.

Τον αναγνώρισε και η 12χρονη από τον Κολωνό

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας αναγνωρίστηκε και από τη 12χρονη του Κολωνού ως ένας εκ των βιαστών της.

Η 12χρονη ζήτησε να δει φωτογραφία του κατηγορούμενου χωρίς να υπάρχει κάλυψη των χαρακτηριστικών του. Μόλις τον είδε κοίταξε τη θεία της και της είπε «τον ξέρω» και της περιέγραψε τη φρίκη που έζησε από τον άνδρα. Η θεία της ενημέρωσε τους δικηγόρους κι εκείνοι με τη σειρά τους τις διωκτικές αρχές.

Ο 63χρονος είναι κάτοικος Κολωνού και η μικρή, σύμφωνα με την αστυνομία, σε μια από τις καταθέσεις της είχε πει το όνομά του, όμως δε θυμόταν περισσότερα στοιχεία. Ο άνδρας αυτός φαίνεται να είναι συνδετικός κρίκος με έναν ακόμη βιαστή του παιδιού.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει ένταλμα σε βάρος τους για την ασέλγεια σε βάρος της μικρής.