Αν υπήρχε κάποιος που περίμενε τον 46χρονο κατηγορούμενο για «ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή, παράνομη οπλοφορία, παράνομη κατοχή φυσιγγίων όπλου, οπλοχρησία» στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουνίου, θα πρόσμενε εις μάτην. Υπήρχε λόγος και μάλιστα αναντίρρητος που δεν εμφανίστηκε. 

Η δίκη φυσικά αναβλήθηκε, καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε ο κατηγορούμενος ούτε κάποιος δικηγόρος που να τον εκπροσωπεί και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ο 46χρονος Λ.Σ. στις 19 Μαΐου βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή στην Αρχοντική Ρεθύμνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατατεθεί στις δικαστικές Αρχές η ληξιαρχική πράξη θανάτου προκειμένου να παύσει η δίωξή του για τις παραπάνω κατηγορίες.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 46χρονου συνεχίζονται, με τις διωκτικές Αρχές να έχουν να αντιμετωπίσουν μία από τις δυσκολότερες υποθέσεις.



Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα σε ερημική περιοχή της Αρχοντικής, όπου τον πυροβόλησαν, ενώ καθόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, με κυνηγετική καραμπίνα, στην οποία είχαν βάλει χοντρά σκάγια.