Άνδρες του Εγκληματολογικού έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο, και μέσα σε αυτό υπήρχε βαρύς οπλισμός.

Το αυτοκίνητο -τύπου τζιπ- εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (09/06) στη συμβολή των Χαμοστέρνας και Φρειδερίκης, στον Νέο Κόσμο, από την Αστυνομία και παραδόθηκε στην ασφαλιστική εταιρεία, στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Σμιθ. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από την ασφαλιστική, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο με βαρύ οπλισμό και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο όπλα τύπου καλάσνικοφ, δύο πιστόλιασφαίρες, χειροβομβίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ακροπόλεως, όπου έσπευσαν και στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Το σύνολο του οπλισμού, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση θα παίξουν οι κάμερες ασφάλειας, τα αποτυπώματα αλλά και το γενετικό υλικό που θα βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Opla_Jeep_Neos_Kosmos1
Opla_Jeep_Neos_Kosmos2


Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή, καθώς πρόκειται για βαρύ οπλισμό που θα μπορούσε να ανήκει μόνο σε κάποια μεγάλη εγκληματική οργάνωση. 


Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο φέρεται να είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από τη Νίκαια.

Opla_Jeep_Neos_Kosmos3
Jeep_Opla_NeosKosmos4