«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου. Πλήθος συγγενών και φίλων βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (07/06) στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου για να τον αποχαιρετήσουν, αφού «έφυγε» από τη ζωή μετά τη σκληρή «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Ανάμεσά τους η κόρη του Θεοδώρα που λάτρευε και η σύζυγός του Ευγενία. Συντετριμμένες και με δάκρυα στα μάτια, κρατούσαν η μία το χέρι της άλλης, την ώρα που τον συνόδευαν στην τελευταία του κατοικία.

Μετά την κηδεία, η Θεοδώρα Γεωργίου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον αγαπημένο της πατέρα. «Ευχαριστώ όσους ήρθαν σήμερα και αγαπούσαν τον πατέρα μου. Και ο μπαμπάς μου τους αγαπούσε. Αυτό που έκανε ήταν όλη του η ζωή, του έδινε ενέργεια», είπε αρχικά η Θεοδώρα Γεωργίου στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αναφερόμενη στη σχέση με τον πατέρα της, η Θεοδώρα Γεωργίου είπε ότι είχαν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλο και η σχέση τους χαρακτηριζόταν από πολλή αγάπη. «Ξέρω ότι με αγαπούσε πολύ, το ίδιο κι εγώ. Ήταν ένας και μοναδικός. Ήταν ο μπαμπάκας μου», δήλωσε συγκινημένη και πρόσθεσε: «Αυτό που θα θυμάμαι από αυτόν ήταν οι στιγμές μας. Ακούγαμε μαζί συνέχεια μουσική. Το τραγούδι που μου αφιέρωνε ήταν το She's A Rainbow. Το έβαζε πάντα στο ραδιόφωνο όταν είχα γενέθλια».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από Star