Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
mykonos_mikri_venetia
Ελλάδα

Μύκονος: Σε κλιματιστικά και συσκευασίες Depon βρέθηκαν ναρκωτικά στη βίλα που μετατράπηκε σε κέντρο διασκέδασης και φιλοξένησε 300 άτομα

Είχε κάνει τη βίλα κλαμπ

Σε κέντρο διασκέδασης , με ηχεία, φωτορυθμικά, λέιζερ και κινητά μπαρ, μετέτρεψε ο νεαρός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Γ.Γ., που συνελήφθη, πολυτελή βίλα στο Φανάρι Μυκόνου, εκεί που παρευρέθηκαν τουλάχιστον 300 άτομα.

Η ΕΡΤ έχει το ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει: Στο δωμάτιο που είχε ο ίδιος στην εν λόγω βίλα, από τους αστυνομικούς βρέθηκαν 4.950 ευρώ και μικρή ποσότητα ναρκωτικών, ενώ ποσότητες ναρκωτικών είχαν κρύψει σε κλιματιστικές μονάδες ακόμα και σε συσκευασίες Depon.

Οι προσκεκλημένοι μάλιστα έπρεπε να φοράνε και αντίστοιχο βραχιολάκι εισόδου, το οποίο δινόταν σε διάφορα χρώματα και ανέγραφε πάνω «CIROC, JMK, 3YARS ANNIVERSARY», ενώ έφερε ως λογότυπο μία πεταλούδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου είχαν ενημερωθεί για «πάρτι» που θα πραγματοποιούνταν στο νησί των ανέμων το Σάββατο 3/5, με ονομασία και θέμα «butterfly», εκεί όπου θα γινόταν και χρήση ναρκωτικών.

Το πάρτι διαφημιζόταν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε σελίδα του Instagram με λογότυπο την πεταλούδα που έφεραν και τα βραχιολάκια, ιδρυτής – founder της οποίας όπως προέκυψε ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας Γ.Γ.

Στις αναρτήσεις που γίνονταν όλη την ημέρα του Σαββάτου 3/5, τόσο στον λογαριασμό που προαναφέρθηκε όσο και στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του επιχειρηματία, δίνονταν πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του πολύ αναμενόμενου πάρτι, όμως η τοποθεσία κοινοποιήθηκε σε όσους είχαν λάβει σχετική πρόσκληση, την τελευταία στιγμή, στις 20.08 το βράδυ, όταν δόθηκαν οι συντεταγμένες της πολυτελούς ενοικιαζόμενης βίλας.

Άμεσα ενημερώθηκε η εισαγγελέας Πρωτοδικών της Σύρου και οργανώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος και τα πρόσωπα που διοργάνωναν το πάρτι και που συμμετείχαν σε αυτό.

Στις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 4/5, με την συνδρομή δικαστικού λειτουργού έγινε η έρευνα..

Αρχικά διαπιστώθηκε ότι η μουσική ακουγόταν από πολύ μακριά, ενώ από την αυτοψία στο χώρο της βίλας βρέθηκε στερεοφωνικό συγκρότημα το οποίο ήταν συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους.

Περιμετρικά του ανοιχτού χώρου της βίλας είχαν τοποθετηθεί μεταλλικές ράγες, πάνω στις οποίας είχαν μπει φωτορυθμικά και λέιζερ.

Τα μπαρ από όπου μπορούσαν οι προσκεκλημένοι να προμηθεύονται το ποτό τους, ήταν κινητοί πάγκοι πάνω στους οποίους έφτιαχναν οι εργαζόμενοι ακόμα και κοκτέιλ, ενώ υπήρχαν και συσκευασμένα ποτά καθώς και αναψυκτικά.

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών η ένταση της μουσικής μειώθηκε. Ωστόσο, έγιναν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία – που έφερε ένας από τους συλληφθέντες- με κοκαΐνη 0,5 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες depon που είχαν κοκαΐνη – η μία συσκευασία με ποσότητα 10,2 γραμμάρια και η άλλη με 10,8 γραμμάρια, μία πλαστική συσκευασία με άγνωστη ναρκωτική ουσία, 3 τσιγάρα χασίς καθώς και 4 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη 1,1, 1,3, 1,3 και 1,4 γραμμαρίων, που είχαν κρύψει σε κλιματιστική μονάδα κοντά στην εξωτερική τουαλέτα της βίλας και 2 σακούλες με τα βραχιολάκια εισόδου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συνολικά 10 συλλήψεις, του επιχειρηματία εφτά εργαζόμενων, μίας κοπέλας που ήταν η προσωρινά υπεύθυνη του χώρου, και το άτομο που είχε στην κατοχή του την παραπάνω ποσότητα κοκαΐνης, ενώ παράλληλα κατάσχεσαν 3 κονσόλες ήχου, 3 ενισχυτές ήχου, 3 φορητούς υπολογιστές και 2 φωτορυθμικά συστήματα.

Πηγή: ΕΡΤ