Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
mikonos
Ελλάδα

Δέκα συλλήψεις στη Μύκονο για παράνομο πάρτι σε βίλα - Τι βρέθηκε εντός του χώρου

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων και αξιοποίησης δεδομένων διαπιστώθηκε ότι σε περιοχή της Μυκόνου πολυτελής κατοικία είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης

Συνελήφθησαν την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας του νησιού 10 Έλληνες για μετατροπή πολυτελούς κατοικίας σε υπαίθριο χώρο νυχτερινής διασκέδασης.

Σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο χώρος δεν είχε την απαιτούμενη άδεια για τα όσα συνέβαιναν, ενώ βρέθηκε και κοκαϊνη. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες παίρνουν το δρόμο για τον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον διοργανωτή της εκδήλωσης, τη διαχειρίστρια του χώρου-κατοικίας, το προσωπικό παροχής υπηρεσιών και έναν πελάτη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων – προϋποθέσεων λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών, διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων και αξιοποίησης δεδομένων διαπιστώθηκε ότι σε περιοχή της Μυκόνου πολυτελής κατοικία (βίλα) είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης, ενώ παράλληλα με αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσφέρονταν προσκλήσεις σε ενδιαφερομένους πελάτες. Αφού προσδιορίστηκε το σημείο που βρισκόταν η βίλα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε αφενός μεν η διεξαγωγή παράνομου πάρτι και αφετέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πλήρες σύστημα αναπαραγωγής-ενίσχυσης ήχου και ελέγχου φωτορυθμικών. Κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων. 4 φιξάκια κοκαΐνης και 3 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης επιμελώς κρυμμένα στον υπαίθριο χώρο της βίλας, έτοιμα προς διάθεση. Ουσίες άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 4 γραμμαρίων και βραχιολάκια εισόδου με διακριτικά του πάρτι

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.