Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (02/06) στη συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ηρώδου Αττικού. Mέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν με 15 μοτοσικλέτες έξω από το Mέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο και πέταξαν φέιγ βολάν.

Η μηχανοκίνητη πορεία του Ρουβίκωνα έγινε για τους θανάτους εργατών στο Πέραμα. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά σε εργατικό ατύχημα.

Το συμβάν στο Πέραμα σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια εργασιών εξαγωγής του πτερυγίου με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος, από υπό επισκευή πλοίο, αυτό εκτινάχτηκε και αποσυνδέθηκε από τον γάντζο μεταφοράς του. Στη συνέχεια έπεσε σε υφιστάμενο ικρίωμα, στο οποίο βρίσκονταν τέσσερα άτομα που εκτελούσαν την εργασία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 47χρονων και ενός 43χρονου. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του 47χρονου χειριστή.

Για το εργατικό δυστύχημα συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.