Ολοκληρώθηκε ο νέος γύρος συλλήψεων σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης-εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι αστυνομικοί σήμερα (2/6) το πρωί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 48χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (1/6) η ΕΛ.ΑΣ. είχε συλλάβει άλλα 7 άτομα για τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες σε δύο άνδρες με καταγωγή από το Πακιστάν ηλικίας 52 και 36 ετών, δύο άνδρες με καταγωγή από το Μπαγκλαντές ηλικίας 44 και 28 ετών, 1 Αλβανό ηλικίας 47 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 48 και 20 ετών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους 2 Έλληνες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πατέρα και γιο.

Ακόμα, ο 47χρονος Αλβανός φέρεται να κατείχε στο κινητό του ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με τη 12χρονη.

Τώρα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς ήταν ιδιοκτήτες καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού και των Σεπολίων και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το mini market του βασικού κατηγορουμένου Η.Μ., ο οποίος ήταν και αυτός που εξέδιδε τη μικρή μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Το γεγονός αυτό μπορεί να θεωρηθεί κρίσιμο, καθώς πλέον υπάρχουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι η σεξουαλική εκμετάλλευση της μικρής πέρα από κινητά γινόταν συστηματικά από στόμα σε στόμα στη γειτονιά της.

Για τους συγκεκριμένους συλληφθέντες θα συνταχθεί νέα δικογραφία. Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, οι νέες συλλήψεις προήλθαν από την τελευταία κατάθεση που είχε δώσει η 12χρονη το Πάσχα, κατά την οποία περιέγραψε τα οκτώ άτομα, όπως επίσης φαίνεται να αναγνώρισε και τα καταστήματα των συλληφθέντων στην περιοχή. Ακόμα, η 12χρονη φέρεται να μίλησε και για περισσότερα πρόσωπα τα οποία ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τις νέες συλλήψεις είχε προαναγγείλει και ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, σε δηλώσεις του στα parapolitika.gr την περασμένη Τρίτη (30/5).

Συγκεκριμένα, ο κ. Λύτρας είχε αναφέρει τα εξής: «H 12χρονη κατά την τελευταία κατάθεσή της αναγνώρισε κάποια άτομα, τα οποία στο σύνολό τους είναι οκτώ. Πρόκειται για έξι αλλοδαπούς και δύο Έλληνες.

Επίσης, το κορίτσι έχει δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται η ανακρίτρια μαζί με τον εισαγγελέα προκειμένου να φτάσουν και να ταυτοποιήσουν τους συγκεκριμένους δράστες. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε συλλήψεις οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει».