Σοκ προκάλεσε η επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε 17χρονος στο Ελληνικό το βράδυ της Πέμπτης, όταν δύο άτομα προσπάθησαν να τον ληστέψουν.
Ο ανήλικος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν και λίγα λεπτά μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο ανήλικος το βράδυ της Πέμπτης από δύο κουκουλοφόρους ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνονται αρχικά οι δύο κουκουλοφόροι να κατευθύνονται προς το σημείο στο οποίο επιτέθηκαν στον 17χρονο, τον οποίο μαχαίρωσαν όταν αυτός αντιστάθηκε.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ο 17χρονος, μαζί με άλλους δύο νεαρούς που έτρεξαν για να τον βοηθήσουν, να κάθεται σε ένα πεζούλι ενώ φτάνουν και αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22:00 την Πέμπτη, την ώρα που ο ανήλικος κινούνταν επί της οδού Ριζούντος στο Ελληνικό. Τότε, τα δύο άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τον πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν.

Ο 17χρονος αντιστάθηκε και οι δράστες τον τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαϊκό, οδηγήθηκε στο χειρουργείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.