Σε 7 νέες συλλήψεις ανδρών που φέρεται να έχουν συναντηθεί και να έχουν βιάσει την ανήλικη από τον Κολωνό προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές την Πέμπτη 1/06.

Ανάμεσά τους ήταν και ένας 48χρονος πατέρας μαζί με τον 20χρονο γιο του.

Ο αριθμός των συλλήψεων έχει πλέον εκτοξευτεί στις 27. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και η μητέρα της 12χρονης και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που φέρεται να είναι ο ενορχηστρωτής της φρίκης.


Ροζ βίντεο στο κινητό του ενός εκ των συλληφθέντων

Σύμφωνα με πληροφορίες, πορνογραφικό υλικό που τον αποτύπωνε μαζί με τη 12χρονη είχε στο κινητό του ο ένας από τους 7 συλληφθέντες.

Πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα από την Αλβανία που ήταν μεταξύ των βιαστών που είχε περιγράψει στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. η ανήλικη, κατά την τελευταία της κατάθεση τη Μεγάλη Δευτέρα.

Με βάση αυτές τις αναφορές, οι Αρχές είχαν προχωρήσει σε ταυτοποίηση προσώπων και την Πέμπτη, με εντολή της 33ης τακτικής ανακρίτριας, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχώρησαν σε εκτέλεση των ενταλμάτων.

Δύο από αυτά αφορούσαν τον 48χρονο πατέρα με τον 20χρονο γιο του. Οι Αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 36 και 52 ετών από το Πακιστάν, έναν 28χρονο από το Μπαγκλαντές και έναν 44χρονο ομοεθνή του.

Οι 7 άνδρες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ ο 47χρονος αντιμετωπίζει και την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Θα βρεθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για την εκτέλεση των ενταλμάτων και στη συνέχεια, όπως προβλέπεται, θα απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται τη σοκαριστική υπόθεση.


Είχε περιγράψει και άλλους βιαστές

Σημειώνεται ότι η 12χρονη στην 6η κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής είχε περιγράψει τουλάχιστον 10-15 άνδρες, εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι 7.

Η ανήλικη είχε δώσει κάποια μικρά ονόματα αυτών των ατόμων, κάποιες γενικές πληροφορίες, μικρές λεπτομέρειες παρουσιαστικού και οχημάτων, πώς της είχαν κλείσει τα ραντεβού, από πού την πήραν και πού την πήγαν για να τη βιάσουν.

Παράλληλα είχε αναφερθεί στην πίεση που της ασκούσε ο Ηλίας Μίχος για να εκπορνευτεί με δύο εύρωστους οικονομικά άνδρες, προκειμένου να έχει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

Η 12χρονη που είχε αρνηθεί να ενδώσει στις προτάσεις του μαστροπού, δεν θυμόταν τα ονόματα των συγκεκριμένων προσώπων.