Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
argalasti
Ελλάδα

Αργαλαστή: Οι κάτοικοι επικήρυξαν τον δολοφόνο του σκύλου «αγαθού γίγαντα»

Ο σκύλος ήταν αδέσποτος, ενώ επισκεπτόταν σπίτια της περιοχής που τον τάιζαν, με αποτέλεσμα να είναι πολύ αγαπητός στην περιοχή

Ο αγαπημένος σκύλος , ο «αγαθός γίγαντας» της Αργαλαστής άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των κτηνίατρων που τον φρόντιζαν.

Ο σκύλος είχε πυροβοληθεί την περασμένη Παρασκευή. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι οργισμένοι, ενώ μαζί με φιλόζωους αναζητούν πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, σημειώνοντας πως θα τηρηθεί ανωνυμία, ενώ όσοι γνωρίζουν κάτι καλούνται να απευθυνθούν στη Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου ή στην Αστυνομία, στο τηλέφωνο 2423086222.

Ο σκύλος ήταν αδέσποτος, δεν πείραζε κανένα καθώς ήταν ένας «αγαθός γίγαντας», ενώ επισκεπτόταν σπίτια της περιοχής που τον τάιζαν, με αποτέλεσμα να είναι πολύ αγαπητός στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι η κίνηση να δοθεί αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι ώστε να βοηθήσει τις έρευνες «αγκαλιάστηκε» ήδη από φιλόζωους, που δηλώνουν επωνύμως διατεθειμένοι να συμβάλουν οικονομικά για την αύξηση του ποσού, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως για μια ακόμη φορά σε μια μικρή κοινωνία ουδείς είδε ή άκουσε το παραμικρό για την απαράδεκτη πράξη, όπως γράφει ο «Ταχυδρόμος».