Σε 29 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των συλλήψεων για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό μετά τα επτά, νέα πρόσωπα στα οποία οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες ως κατηγορούμενα για την κακοποίηση της ανήλικης.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι 7 νέοι συλληφθέντες, δύο Έλληνες -πατέρας και γιος- και 5 αλλοδαποί, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ύστερα από σχεδόν 8 μήνες από τότε που αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση με το παιδί στον Κολωνό, φρικιαστικά, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως. Το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ακόμα 7συλλήψεις ανδρών που φέρεται να έχουν συναντηθεί και να έχουν βιάσει την ανήλικη. Ανάμεσά τους ήταν και ένας 48χρονος πατέρας, μαζί με τον 20χρονο γιο του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο Έλληνες, ηλικίας 48 και 21 ετών, δύο Πακιστανούς, 52 και 36 ετών, δύο Μπαγκλαντεσιανούς, ηλικίας 44 και 28 ετών, και έναν 47χρονο Αλβανό, ο οποίος, μάλιστα, είχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κορίτσι.

Η επιχείρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε χθες το πρωί και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μόλις εντοπίστηκαν οδηγήθηκαν στον όγδοο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου συνελήφθησαν ύστερα από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος τους από το 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

29 οι συλλήψεις για την υπόθεση 

Ο αριθμός των συλλήψεων έχει πλέον εκτοξευτεί στις 29, μαζί με τη μητέρα της 12χρονης που κρατείται, αλλά και τον 53χρονο μαστροπό, βιαστή του παιδιού, Ηλία Μίχο, που είναι ο «ενορχηστρωτής» των όσων φρικτών έζησε το κορίτσι.

Ροζ βίντεο με τη 12χρονη

Πορνογραφικό υλικό που τον αποτύπωνε μαζί με τη 12χρονη είχε στην κατοχή του ο ένας από τους 7 συλληφθέντες. Πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα από την Αλβανία που ήταν μεταξύ των βιαστών που είχε περιγράψει στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. η ανήλικη κατά την τελευταία της κατάθεση, πριν από το Πάσχα. 

Μάλιστα, οι Αρχές είχαν προχωρήσει σε ταυτοποίηση προσώπων και την Πέμπτη, με εντολή της 33ης τακτικής ανακρίτριας, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχώρησαν σε εκτέλεση των ενταλμάτων. 

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες βρίσκονται ένας 48χρονος πατέρας με τον 20χρονο γιο του, οι οποίοι συναντήθηκαν περισσότερες από μία φορές με τη 12χρονη. Οι δύο Έλληνες έχουν καταγωγή από το Διδυμότειχο και ζούσαν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Κολωνού.

Σήμερα στον εισαγγελέα

Οι 7 άνδρες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ ο 47χρονος αντιμετωπίζει και την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων. Θα βρεθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για την εκτέλεση των ενταλμάτων και στη συνέχεια, όπως προβλέπεται, θα απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Αναζητούν και άλλους βιαστές

Σημειώνεται ότι η 12χρονη στην 6η κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής είχε περιγράψει τουλάχιστον 10-15 άνδρες, εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι 7. 

Η ανήλικη είχε δώσει κάποια μικρά ονόματα αυτών των ατόμων, κάποιες γενικές πληροφορίες, μικρές λεπτομέρειες παρουσιαστικού και οχημάτων, πώς της είχαν κλείσει τα ραντεβού, από πού την πήραν και πού την πήγαν για να τη βιάσουν. Παράλληλα είχε αναφερθεί στην πίεση που της ασκούσε ο Ηλίας Μίχος για να της κλείσει ραντεβού με δύο πλούσιους άνδρες προκειμένου να έχει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, ωστόσο το κορίτσι δεν θυμόταν τα ονόματα των συγκεκριμένων προσώπων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη αναμένεται να δώσει και νέα κατάθεση, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες συλλήψεις το επόμενο διάστημα.