Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί την περίεργη επίθεση με στόχο δύο μητέρες και τα τρία ανήλικα παιδιά τους σε δρόμο του Κορυδαλλού. Ο δράστης πυροβόλησε μέσα από το όχημά του εναντίον τους με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντας τα τρία μικρά παιδιά, ευτυχώς, ελαφρά και εν συνεχεία εξαφανίστηκε.

Τα παιδάκια, μόλις δύο χρόνων τα δύο από αυτά και τριών ετών το τρίτο, μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχαν τραυματιστεί ελαφρά από σκάγια, χωρίς να δημιουργείται ιδιαίτερη ανησυχία.

Το περισταστικό

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σταθοπούλου 10 στον Κορυδαλλό. Σε έναν δρόμο πυκνής διέλευσης οχημάτων, πλην όμως τη στιγμή της επίθεσης δεν υπήρχαν οχήματα. Ο δράστης φαίνεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ότι παρακολουθούσε τα θύματά του. Οι δύο γυναίκες Ρομά, μητέρες των παιδιών, στις καταθέσεις τους ανέφεραν πως δεν είχαν προσωπικές διενέξεις ή προβλήματα με άλλους και πως τους έκανε εντύπωση που κάποιος τους πυροβόλησε. Από το σοκ δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του δράστη, ωστόσο, αστυνομικοί «σάρωσαν» την περιοχή σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να εντοπίσουν το όχημα του δράστη.

Του Γιώργου Σόμπολου