Θρίλερ στο Ηράκλειο με την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται για 4η ημέρα, με την αγωνία των συγγενών της να κορυφώνεται.

Ειδικότερα, συνεχίζονται, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης Ελένης Πρινιωτάκη, η οποία εξαφανίστηκε στο Βαθύπετρο Αρχανών, έξω από το Ηράκλειο το Σάββατο 28 Μαΐου.

Η γυναίκα έφυγε από την αγροικία της οικογένειας, όπου βρισκόταν με τον σύζυγο και την 12χρονη κόρη της, για να πάει να μαζέψει σαλιγκάρια, ωστόσο, δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η οικογένειά της, η οποία ανησυχεί για την τύχη της.

Για τέταρτη μέρα Αστυνομία και Πυροσβεστική, με drone και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν εντοπίσει το παραμικρό που θα οδηγούσε στον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από το πεδίο των ερευνών δεν έχουν ξεφύγει τα πηγάδια της περιοχής, αλλά ούτε και τα μοναστήρια, σε κάποιο από τα οποία η οικογένεια εκτιμά ότι ίσως θα μπορούσε να είχε καταφύγει για λίγο.

Για τη γυναίκα, που σε δύο μήνες πρόκειται να γίνει γιαγιά, έχει εκδοθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», έπειτα από αίτημα της οικογένειάς της.

Η Ελένη Πρινιωτάκη έχει ύψος 1,55 μ. και ζυγίζει 85 κιλά. Έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα και μαύρα μποτάκια.