Για την 1η Ιουνίου διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο των Αθηνών λόγω κωλυμάτων των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο οποίος δεν μετήχθη σήμερα στο δικαστήριο. Σε λίγα 24ωρα άλλωστε ο κατηγορούμενος θα συμμετάσχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις με στόχο να σπουδάσει Νομική.

Ένταση

Το νέο αίτημα διακοπής προκάλεσε την αντίδραση της έδρας και του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς.

Ο δικηγόρος της  οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, τόνισε «μεταξύ συναδέλφων υπάρχει δεοντολογία. Κι εμείς έχουμε άλλα δικαστήρια. Ξεκινήσαμε 20/2 και φτάσαμε σήμερα να μη δικάσουμε και πάλι. Θα έχουμε παύση λόγω εκλογών. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά. Πέντε φορές έχω έρθει από τον Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο». 

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για την 1η Ιουνίου.

Κατά την έξοδο του από το Εφετείο ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος Θανάσης Χαρμάνης σε δήλωση του είπε πως ο κατηγορούμενος «αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική» και ότι «θα πρέπει να πάει στη δραματική σχολή που έχει ταλέντο».