Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας (ΕΑΕ) συγχαίρει, με ανακοίνωσή της, την Πατρίνα Παπαρρηγογοπούλου, καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της ΕΑΕ, για την ανάληψη των καθηκόντων της ως υπηρεσιακής υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 Η Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου είναι καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρος. Είναι πτυχιούχος Νομικής και Πολιτικών Επιστημών-Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Παρισίων ΙΙ – Σορβόννης και Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου Παρισίων Ι – Σορβόννης. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα διεθνή και ελληνικά συνέδρια, και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στο οποίο περιλαμβάνονται βιβλία και άρθρα δικαίου κοινωνικής ασφάλισης και δικαίου της υγείας. Είναι μέλος της συντακτικής Επιτροπής της Θεωρίας και Πράξης Δημοσίου Δικαίου.

 “Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας της εύχονται ολόψυχα καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΑΕ.