Αδόκητο θάνατο βρήκε ένας 58χρονος στο Πόρτο Ράφτη, όταν η οδηγός ενός αγροτικού ασημένιου αυτοκινήτου φέρεται να μην τον είδε και να τον χτύπησε μπαίνοντας από συρόμενο πάρκινγκ, ενώ έκανε εργασίες απολύμανσης σε γκαράζ.
 
Ο γιος του 58χρονου εργάτη έκανε ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε τον πατέρα του: «Μπαμπά μου, ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος. Ο καλύτερος μου φιλος. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να σου μοιάσω στο ελάχιστο σαν ανθρωπος και σαν πατέρας. Ήσουν το στήριγμά μας. Σε ευχαριστούμε για όλα! Θα σε τιμάω πάντα μέσα από τις πράξεις μου. Καλό παράδεισο, γιατί σίγουρα εκεί ανήκεις ψαρά μου».




Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 59χρονη οδηγός

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη η 59χρονη οδηγός, όπως είπε στο Star: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και πώς συνέβη αυτή η τραγωδία. Κατέβηκα από το αμάξι και αυτό που είδα δεν το πίστευα!»

Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όμως για τον άνθρωπο που εργαζόταν στην πολυκατοικία ήταν ήδη αργά.

«Για να μπορέσουμε να απεγκλωβίσουμε τον άνθρωπο, χρειάστηκε να σηκωθεί το αυτοκίνητο. Ο άτυχος άντρας ήταν σφηνωμένος από κάτω και δεν μπορούσε να μετακινηθεί το αμάξι. Ήρθαν και τρία πυροσβεστικά οχήματα με ειδικά εργαλεία για να μπορέσουμε να τον απεγκλωβίσουμε», δήλωσε ένας από τους διασώστες.

Η οδηγός οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τις συνθήκες του δυστυχήματος.