Τουλάχιστον πέντε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό εντόπισε ο ιατροδικαστής στην άτυχη γυναίκα ηλικίας 50-55 ετών που βρέθηκε νεκρή απέναντι από την Βαρβάκειο αγορά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες του ανθρωποκτονιών πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το άψυχο σώμα της γυναίκας καθώς επάνω της δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της.



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας τοξικοεξαρτημένος την εντόπισε νεκρή γύρω στις 11:30 το πρωί και στη συνέχεια ενημέρωσε την δημοτική αστυνομία. Η δημοτική αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε την ασφάλεια και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που απέκλεισε την περιοχή.

uk
20230523_124301
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η γυναίκα ήταν και η ίδια τοξικοεξαρτημένο άτομο ενώ στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της, έχουν ξεκινήσει πάλι να συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών.



«Πιθανότατα να πρόκειται για ληστεία»

Μία άλλη εκδοχή δίνει καταστηματάρχης της περιοχή η οποία μίλησε στην κάμερα του pararapolitika.gr και ανέφερε ότι πιθανότατα να πρόκειται για ληστεία. Όπως αναφέρει η μάρτυρας κάποιοι προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα του θύματος και δεν τα κατάφεραν και για αυτό τον λόγο την σκότωσαν.