Μία νεαρή κοπέλα από την Αλβανία κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της, 26 ετών, καθώς ζούσε με την αγωνία ότι θα δημοσίευε προσωπικές τους στιγμές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, η ίδια κατήγγειλε ότι είχε ζήσει έναν εφιάλτη στα χέρια του, καθώς την είχε βιάσει. Συγκεκριμένα, όπως φέρεται να κατέθεσε η 26χρονη, ο συλληφθείς την ακολουθούσε και την απειλούσε πως αν δεν του έδινε χρήματα, θα δημοσίευε βίντεο από προσωπικές στιγμές.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στις 21:30 της Δευτέρας, στην οδό Ζακύνθου στη περιοχή της Κυψέλης και όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν, εκείνος αντιστάθηκε. Τελικά δεν κατάφερε να αποφεύγει τη σύλληψη του, καθώς κατηγορείται για εξύβριση, εκδικητική πορνογραφία και βία κατά υπαλλήλων.

Παράλληλα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε βάρος του, από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Κυψέλης, σχηματίστηκε δικογραφία και για βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πράξεις που φέρεται να έκανε εκτός ορίων αυτοφώρου.