Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα κατέφυγε μια 17χρονη σε κάκιστη κατάσταση. Όπως τόνισε στους αστυνομικούς, ένας 42χρονος φίλος της, υπήκοος Πακιστάν, τη βίασε στο σπίτι του, επί της οδού Σμύρνης στον Άγιο Παντελεήμονα. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Η 17χρονη φαίνεται πως κανόνισε μια επίσκεψη στο φίλο της, χωρίς να αναφέρονται περαιτέρω στοιχεία για τις επαφές τους ή για το λόγο που τον επισκέφτηκε. 

Η νεαρή φέρεται να βρέθηκε στο σπίτι του γύρω στις 6.00 απόγευμα. Εκεί, σε ανύποπτο χρόνο, ο 42χρονος Πακιστανός πήρε ένα μαχαίρι κι εγκλώβισε την κοπέλα. Το έφερε στο λαιμό της και απαίτησε να βγάλει τα ρούχα της. Μέσα σε κλάματα η 17χρονη, παρά τα παρακάλια της προκειμένου να σταματήσει το βασανιστήριό της, υπάκουσε σε κάθε επιθυμία του ανώμαλου δράστη. 

Ο Πακιστανός όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού είχε την ιδέα να απαθανατίσει στιγμιότυπα του περιστατικού με το κινητό του τηλέφωνο. Όπως προκύπτει, ήθελε να την εκβιάζει αφενός για να μη μιλήσει, αφετέρου για να μπορέσει να επαναλάβει την πράξη του υπό την απειλή της δημοσίευσης των φωτογραφιών. Η 17χρονη απελευθερώθηκε ύστερα από τρεις με τέσσερις ώρες.

Σύλληψη

Σε άθλια κατάσταση, πήγε στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το περιστατικό, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς των Αρχών. Σημαντική αστυνομική δύναμη έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σπίτι και συνέλαβε τον δράστη.

Κατά την έρευνα των Αρχών, εντοπίστηκε το κινητό του και κατασχέθηκε, ενώ κατά πληροφορίες βρέθηκαν οι φωτογραφίες της νεαρής. Εις βάρος του 42χρονου Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ταυτόχρονα, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να ενταχθεί στη δικογραφία η αντίστοιχη γνωμάτευση, που θα «δέσει» ακόμη περισσότερο τους ισχυρισμούς της 17χρονης.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime / Του Σπύρου Δαρσινού