Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 17χρονο κορίτσι, καθώς ένας 42χρονος την βίασε στο διαμέρισμά του και την ώρα του βιασμού την έβγαζε φωτογραφίες.  Ο 42χρονος είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας και το star φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο από την στιγμή της σύλληψής του.

Η 17χρονη κοπέλα οδηγεί τους αστυνομικούς στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης και εκείνοι «μπουκάρουν» στην πολυκατοικία.

 Ζητούν από τον δράστη να ανοίξει την πόρτα αλλά αυτός δεν ανοίγει και τότε οι αστυνομικοί την σπάνε, μπαίνουν μέσα και τον συλλαμβάνουν.

 Η επιχείρηση της σύλληψης κράτησε λίγα λεπτά. Στο βίντεο φαίνονται οι αστυνομικοί να έχουν συλλάβει τον 42χρονο που φοράει λευκή μπλούζα και να τον οδηγούν στο περιπολικό.

Ο δράστης που υπέδειξε η ανήλικη την είχε παρασύρει μέσα στο διαμέρισμα. Ξαφνικά, όπως είπε το θύμα, της επιτέθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα και τη βίασε.


 Μάλιστα οι αστυνομικοί την ώρα της έρευνας εντόπισαν και ένα κινητό τηλέφωνο του δράστη στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας.

 Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος στον Άγιο Παντελεήμονα: