Την απόλυτη φρίκη έζησε το απόγευμα της Τετάρτης ένα 17χρονο κορίτσι στα χέρια του 42χρονου Πακιστανού, ο οποίος φέρεται να τη βίασε απειλώντας την με ένα μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Σμύρνης. Σύμφωνα πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr, η 17χρονη επισκέφθηκε τον αλλοδαπό, με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση, και ενώ μιλούσαν στον καναπέ, κάποια στιγμή ο 42χρονος έπεσε πάνω της, έβαλε ένα κουζινομάχαιρο στον λαιμό της και την έσυρε στο υπνοδωμάτιο.

Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βίασε το κορίτσι και στη συνέχεια τράβηξε φωτογραφίες από τις αποτρόπαιες πράξεις του. Στη συνέχεια, απείλησε το θύμα του πως αν μιλήσει θα διαρρεύσει το επίμαχο υλικό.

Το κορίτσι βρήκε το θάρρος και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για να καταγγείλει το περιστατικό. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του αλλοδαπού και τον συνέλαβαν.

Μία ένοικος της πολυκατοικίας, η οποία είδε τη 17χρονη να βγαίνει από το σπίτι του δράστη, περιγράφει τον τρόμο που διέκρινε στο πρόσωπό της.

«Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία, τις προάλλες ζήταγε να της ανοίξουμε για να πάει σε έναν φίλο της. Τη θυμόμουν χθες που ήρθαν για να τον συλλάβουν. Το βράδυ 9 η ώρα, είχε έρθει μαζί με τους αστυνομικούς, μάλλον για να τον αναγνωρίσει. Έσπασαν την πόρτα για να μπουν. Από την ομιλία της δεν μου φάνηκε Ελληνίδα. Ότι είδα φόβο στα μάτια της, είδα», λέει η γειτόνισσα του 42χρονου.

Πηγή: protothema.gr