Συνελήφθη χθες το βράδυ γύρω στις 21:00 ένας 42χρονος με την κατηγορία βιασμού 17χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κατήγγειλε η ίδια τον 42χρονο ότι την ώρα που ήταν στο σπίτι του ο ίδιος την περιόρισε σε ένα δωμάτιο και τη βίασε. Επίσης, όπως ανέφερε το κορίτσι, την τράβηξε και φωτογραφίες με το κινητό του.

Η ανήλικη, όπως ανέφερε, κατάφερε λίγη ώρα αργότερα να ξεφύγει και να καταγγείλει στο τοπικό τμήμα τον εφιάλτη που έζησε. Ο 42χρονος συνελήφθη και από έρευνα που έγινε στο τηλέφωνό του οι αστυνομικοί εντόπισαν το αρχείο με τις φωτογραφίες της μικρής.

Η επίθεση

Ο εφιάλτης για τη νεαρή κοπέλα ξεκίνησε χθες στις 18:00. Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στην Αστυνομία ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα του 42χρονου, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση.

Κάποια στιγμή ο 42χρονος όρμησε πάνω της και την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο. Η 17χρονη του ζητούσε να μην της κάνει κακό, όμως ο 42χρονος τη βίασε. Στη συνέχεια τράβηξε την κοπέλα φωτογραφίες, τις οποίες αποθήκευσε στο κινητό του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά τη σύλληψή του, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο 42χρονος έχει πραγματοποιήσει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια.