Την αντίδραση των χρηστών του Twitter αλλά και των πολιτών ευρύτερα έχει προκαλέσει η αήθης επίθεση στον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη Διονύση Σαββόπουλο

Η επίθεση ξεκίνησε όταν ο ίδιος δήλωσε ότι επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ., με αποτέλεσμα να γίνει στόχος επιθέσεων από πολιτικά και μη πρόσωπα, όπως τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εξυβρίζοντάς τον έγραψε:  «Άντε χάσου, θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε στο Facebook ο κ. Πολάκης.

Στην επίθεση που εξαπολύθηκε κατά του Σαββόπουλου προσέτρεξαν υπερασπιστές πρώτοι οι κ.κ. Χωμενίδης και Τατσόπουλος. «Απ' όταν ήμουν είκοσι χρονών, διάφοροι ο,τινάνοι βρίζουν τον Διονύση Σαββόπουλο. Πόσο βαρετό. Πόσο βαρετοί…», έγραψε στο facebook ο πρώτος.






Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και αρκετοί πολιτικοί στάθηκαν στο πλευρό του καλλιτέχνη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει: «Είπε την άποψή του. Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ τους. Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Είναι το μόνο που μπορώ να πω. Ένα κόμμα που, όταν άλλοι καλλιτέχνες εκφράζονται υπέρ τους είναι καλοί, αλλά όταν οποιοσδήποτε άλλος λέει ότι το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει μόνο στην Αριστερά και ότι υπάρχουν κι άλλες παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα και μπορεί σε αυτή τη συγκυρία να είναι καλύτερες για το μέλλον της πατρίδας μας, έρχονται τώρα και τους στοχοποιούν. Ας είναι όμως...».