Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 16χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι.

Ο ανήλικος είχε δώσει ραντεβού με έναν φίλο του, ωστόσο στο σημείο έφτασε μία ομάδα ανηλίκων, με τους οποίους ο 16χρονος είχε διαφορές στα social media, και του επιτέθηκαν.

Όπως καταγγέλλει το θύμα, οι ανήλικοι του ζήτησαν να γονατίσει και να τους δώσει το μπουφάν του και όσα χρήματα είχε πάνω του και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του 16χρονου, Χριστίνα Χατζόγλου, εκτίμησε πως η ομάδα ανηλίκων είχε στήσει καρτέρι στον γιο της.

«Μου είπε ότι θα πάει να πιει έναν καφέ στο Μενίδι και μετά από λίγες ώρες τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε. Με κάλεσε μετά μια κυρία από ένα ανθοπωλείο και μου είπε ότι έχουν τον γιο μου χτυπημένο. Πήγα να ετοιμαστώ για να τον πάρω. Τρόμαξα. Δεν θέλω να συμβεί σε καμία μάνα, σε κανένα παιδί αυτό. Φοβήθηκα πάρα πολύ», είπε η μητέρα του 16χρονου.

Ο 16χρονος δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά, ενώ οι ανήλικοι ανήρτησαν το βίντεο όπου απεικονίζεται ο ξυλοδαρμός στο Διαδίκτυο.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 16χρονου, οι αστυνομικοί έστειλαν το παιδί της με ταξί στο σπίτι, αντί να το πάνε στο νοσοκομείο.

«Έπρεπε να τον στείλουν στο νοσοκομείο και να μας καλέσουν από εκεί να πάμε να τον πάρουμε. Τον πήγαμε εμείς στο νοσοκομείο», είπε.

Μετά την επίθεση ο 16χρονος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να βγει από το σπίτι του, καθώς φοβάται.

«Ο γιος μου είναι το πιο εξαίρετο παιδί, το πιο ήσυχο. Έχουμε δώσει καλές αρχές. Όπως έχω δώσει αρχές σε αυτό το παιδί, έχω δώσει και στα άλλα δυο μου παιδιά. Το παιδί μου ντρέπεται να βγει έξω, φοβάται μην του ξανατύχει», συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της επίθεσης δεν έχουν συλληφθεί. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είπε πως οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι είναι πλημμεληματικές, με τον ίδιο να σημειώνει πως θα πρέπει να γίνουν αυστηρότερες.