Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο 16χρονος μαθητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ανήλικους στο Μενίδι, καθώς αναφέρει ότι συνεχίζουν να τον ενοχλούν και ότι φοβάται να βγει από το σπίτι του.

«Με ενοχλούν στα τηλεφώνα, με παίρνουν με απόκρυψη. Όπως βρήκαν τον αριθμό μου, μετά μπορούν να βρουν και εμένα και πού μένω, μετά να περάσουν από εκεί, να χτυπούν, να μας ενοχλούν χωρίς λόγο και να γίνουν και χειρότερα» λέει στο MEGA ο 16χρονος μαθητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Μου είπαν στην αρχή ''πέσε στα γόνατα, πες συγγνώμη'', δεν έκανα τίποτα. Μετά έφεραν τον έναν μπροστά και φώναξαν και άλλους. Λέει ο ένας ''βγάλε το μπουφάν, αλλιώς θα αμολήσω τον άλλον''. Του λέει ''έχεις 10 δευτερόλεπτα'' και άρχισε να μετράει μέχρι το 10 και μετά ξεκίνησε τις μπουνιές» συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον 16χρονο αλλά και τους γονείς του, κανείς από τις οικογένειες των νεαρών νταήδων δεν έχουν επικοινωνήσει, προς το παρόν, μαζί τους.

Στόχος των νταήδων, όπως λέει ο ίδιος, ήταν να τον ξεφτιλίσουν στα social media. «Τραβούσαν βίντεο για να με ξεφτιλίσουν στα social media να ακούγομαι να λέω συγγνώμη γονατιστός. Δεν το έκανα και μετά πήγαν να με ληστέψουν κιόλας» καταλήγει.

«Μέχρι να τον δω με έπιασε τρέλα» λέει η μητέρα του 16χρονου

«Μου λέει ''δεν ξαναπάω πουθενά μόνος μου, θα είμαι εδώ στο σπίτι κοντά''», σημειώνει η μητέρα του παιδιού. «Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Είμαι πολύ ταραγμένη και δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», λέει η μητέρα του και προσθέτει: «Την Κυριακή έγινε, δεν ξέρω ποιος έστησε την παγίδα στον γιο μου. Έλεγα ευτυχώς άκουσα το παιδάκι μου. Μέχρι να τον δω με έπιασε τρέλα».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο