Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Πάτρα η υπόθεση ενός επιχειρηματία  που διατηρούσε κατάστημα με παπούτσια από το 1993 ως το 2011 στο κέντρο της πόλης, ο οποίος έκλεισε την επιχείρησή του λόγω της κρίσης των προηγούμενων ετών και έγινε ιερέας στην Αθήνα.

Είχε πει στους προμηθευτές του ότι δεν έχει χρήματα και να πάρουν το εμπόρευμα που τους είχαν δώσει. Αυτοί όμως δεν δέχτηκαν και ζητούν όσα χρήματα τους χρωστάει. Όπως αναφέρουν εξαφανίστηκε σε μια νύχτα, έκλεισε κινητά και χάθηκε. Πλέον είναι εφημέριος σε εκκλησία των Βριλησσίων και πολύτεχνος πατέρας.

«Σταμάτησα την εμπορική μου δραστηριότητα σχεδόν από το 2010. Η επιχείρηση ήταν οικογενειακή από το 1993. 18 ολόκληρα χρόνια. Τα προβλήματα ξεκίνησαν με την κρίση. Δεν είχα την οικονομική άνεση να τους πληρώσω. Τι να έκανα; Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αστική διαφορά με έναν προμηθευτή για την οποία έχουν επιληφθεί τα δικαστήρια και έχει βγει από απόφαση. Στον συγκεκριμένο κατέβαλα ένα ποσό που συμφωνήσαμε 200 ευρώ το μήνα. Είναι και άλλοι προμηθευτές. Υπάρχουν νόμοι και δικαστήρια. Δεν ισχύουν τα υπέρογκα ποσά που αναφέρουν. Είναι ψέματα. Υπάρχουν χαρτιά και αποδεικνύονται. Εμένα δεν μου έδωσαν χρήματα μου έδωσαν εμπορεύματα. Όταν ήταν να κλείσει η επιχείρηση τους κάλεσα να πάρουν τα εμπορεύματά τους πίσω ώστε να μην υπάρχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα, αλλά δεν το δέχτηκαν. Προσπάθησα να μειώσω τη ζημιά».

Όπως αναφέρει ο ιερέας δεν κρύφτηκε και υποστηρίζει ότι ήθελε να γίνει ιερέας από μικρό παιδί. «Ποτέ δεν κρύφτηκα. Το προφίλ μου ήταν πάντα στα social media. Έχω δικηγόρο στην Πάτρα. Ήθελα να γίνω ιερέας από μικρό παιδί. Αυτό δεν έχει σχέση με την ιεροσύνη. Είμαι 12 χρόνια ιερέας. Δεν έγινα χθες. Τώρα αν κάποιος θέλει να μεμφθεί την ιεροσύνη μπορεί να το κάνει. Να μέμφονταν την ιεροσύνη αν εγώ είχα λεφτά και έκανα μια πολυτελή ζωή».