Από... θαύμα γλίτωσαν τέσσερις νεαροί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στον γκρεμό, τα ξημερώματα της Τρίτης, στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Οι νεαροί (ηλικίας 18, 17, 16 και 14 ετών) απεγκλωβίστηκαν έγκαιρα από το ΙΧ και όλοι τους γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του πράσινου αυτοκινήτου φορούσαν ζώνες όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, ντεραπάρισε και παρασύρθηκε σε απόσταση 30 μέτρων.



Όπως λέει ένας από τους επιβάτες, ο οποίος φέρει τραύματα στο κεφάλι και τα άνω άκρα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να αποφύγει μια αλεπού, που πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο.

«Κατεβαίναμε από πάνω, μας πετάχτηκε μια αλεπού και, για να την αποφύγουμε, χάσαμε τον έλεγχο και πέσαμε από τον γκρεμό. Το αυτοκίνητο έκανε τέσσερις τούμπες», αναφέρει ο τραυματίας, ενώ περιγράφει πώς οι τέσσερις νεαροί κατάφεραν να βγουν από το αναποδογυρισμένο αμάξι.



«Άνοιξα την πόρτα να δω πώς είναι οι φίλοι μου. Ο ένας είχε αίματα, ανεβήκαμε μαζί πάνω, μπήκαμε στο ασθενοφόρο και πήγαμε στο νοσοκομείο. Τα άλλα παιδιά τα έβγαλαν οι πυροσβέστες», εξηγεί ο ίδιος.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν το ΙΧ, κινούμενο επί της οδού Αθανασίου Δίακου, εξετράπη της πορείας του στο ύψος των Πυροβολείων, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το όχημα δύο ανήλικους ελαφρά τραυματισμένους.