Για τον άδικο χαμό της κόρης του και την ψυχολογική κατάσταση της αδερφής της μίλησε ο πατέρας της 12χρονης που έχασε τη ζωή της στην Καλλιθέα όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Live News o άτυχος πατέρας μίλησε για το πώς είναι η οικογένειά του μετά την απώλεια του κοριτσιού τους αλλά και για την κατάσταση της αδελφής του κοριτσιού.

«Προσπαθήσαμε να πάμε σχολείο σήμερα. Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι μήπως κάπως καλύτερα να ξεπεράσει αυτό το συμβάν που έχουμε τώρα. Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε αλλά όσο μπορούσα, προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του κοριτσιού είπε πως δεν έχει δεχθεί τηλεφώνημα από τον οδηγό του αυτοκινήτου.

«Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου, τίποτε άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι. Να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν, έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλός άνθρωπος», πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο