Δηλώσεις για τη φετινή Eurovision και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον μεγάλο τελικό έκανε η Μαρία Κοζάκου. Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού τραγουδιού μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά εξέφρασε τη λύπη της για τον αποκλεισμό του Victor Vernicos και του τραγουδιού «What They Say» από τον τελικό του Σαββάτου. 

«Μας λυπεί το αποτέλεσμα, καθώς ελπίζαμε ότι θα έπαιρνε το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό ο Βίκτωρας. Στο εξωτερικό ήταν πολύ θετικοί για την ελληνική προσπάθεια και ελπίζαμε πως δεν θα επιβεβαιώνονταν τα στοιχήματα, στα οποία εγώ δεν δίνω και πολλή σημασία», είπε χαρακτηριστικά. 

Τι είπε για την ελληνική συμμετοχή 

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους συντελεστές που πήραν μέρος σε αυτή την προσπάθεια και αναφέρθηκε στην ελληνική συμμετοχή και την παρουσίαση του τραγουδιού. «Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Εμείς είχαμε μια μινιμαλιστική, αφαιρετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα ελληνικής αποστολής, είναι θέμα όλης της Ελλάδας, χωρίς να αποτελεί εθνικό διακύβευμα το θέμα της Eurovision», σχολίασε. 

«Ο Victor χρειάζεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του»

Τέλος, ανέφερε για τον 16χρονο τραγουδιστή που εκπροσώπησε την Ελλάδα: «Ο Victor είναι 16 χρονών και χρειάζεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του. Έχει κατανοήσει ότι αυτό που έζησε δεν το ζουν πολλοί 16χρονοι. Είμαι χαρούμενη με το τραγούδι που στείλαμε και λυπάμαι που δεν θα είναι στον τελικό. Δεν παρακολουθώ πολύ τα social από επιλογή. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τους εαυτούς μας για να μπορούμε να είμαστε γενναιόδωροι και καταδεκτικοί με τους άλλους».