Ενώθηκαν σε μια αγκαλιά, προκειμένου να μοιραστούν τον αβάσταχτο πόνο τους. Η μητέρα και ο πατέρας του βρέφους που πέθανε ενώ ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο του πατέρα του, συναντήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά, μετά την τραγική τους απώλεια. Αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου με σπαραγμό.

 «Από χθες το βράδυ η μητέρα ζητούσε συνεχώς να δει τον άνδρα της, τον Κώστα. Οι γιατροί σήμερα της το επέστρεψαν 10 η ώρα το πρωί και για 10 λεπτά είδε τον σύζυγό της», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει».

 Πρόσθεσε, δε, ότι από την πρώτη στιγμή και οι δύο νοσηλεύονται σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους κυρίως για κρατούμενους και ότι τους παρακολουθούν ψυχίατροι. Και στους δύο έχει δοθεί άδεια να παραστούν στην κηδεία του παιδιού τους.

 Τι θα καταθέσει ο κατηγορούμενος πατέρας

«Σταμάτησε το μυαλό μου», έλεγε και ξαναέλεγε ο πατέρας στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να του πάρουν μια πρώτη κατάθεση μέσα στο νοσοκομείο .

 Το παιδί ήταν στο πίσω κάθισμα, κοιμόταν ήσυχο. Τις προηγούμενες μέρες το μωρό είχε κολικούς. Ήμουν άυπνος για ώρες. Σταμάτησε το μυαλό μου.

 Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και αντιμετωπίζει κάθειρξη έως 10 έτη.

 Ο επίλογος της τραγωδίας θα γραφτεί στο χωριό της μητέρας, το Κλειδί Άρτας και η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

 Το ζευγάρι προετοιμαζόταν πυρετωδώς για τη βάπτιση του παιδιού που θα γινόταν το καλοκαίρι, μαζί με τον θρησκευτικό γάμο τους.

 Τώρα οι δύο γονείς ετοιμάζονται να κηδέψουν το μοναχοπαίδι τους.

 «Πάει χαμένη η οικογένεια αυτή, πώς έγινε ο άνθρωπος αυτός... Αμέλεια... Εγώ δεν πήγα στο νοσοκομείο  δεν μπορώ να πάω, αλλά όπως μου είπαν, είναι τελειωμένοι και οι δυο. Αυτό έγινε από αφηρημάδα. Τόσες ώρες στη δουλειά δεν του ήρθε στο μυαλό ... Πάνε δυο σπίτια καταστράφηκαν», δήλωσε συγγενικό πρόσωπο.