Η πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη απασχολεί το μυαλό των πολιτικών που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό έγινε ανάγλυφο στην περίπτωση του περιστατικού με τον προαστιακό στην Κινέτα

Εκεί παρατηρήθηκαν σπινθήρες στο κάτω μέρος του δευτέρου βαγονιού. Ο συρμός σταμάτησε και δόθηκε εντολή να κατέβουν όλοι οι επιβάτες και να πραγματοποιηθεί έλεγχος.

Άμεσα, όσοι επέβαιναν στο συρμό, ακολούθησαν την εντολή και βγήκαν από τα βαγόνια. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 7 πυροσβέστες, όπου και πραγματοποίησαν ελέγχο και ερευνούν της ακριβή αιτία του συμβάντος. Οι επιβάτες συνέχισαν με καθυστέρηση το δρομολόγιο τους με άλλο συρμό, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train


Αγαπητοί Επιβάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα, Τετάρτη 10/05/2023, τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή ΑΘΗΝΑ-ΚΙΑΤΟ-ΑΘΗΝΑ πραγματοποιούνται με καθυστερήσεις.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Dear Passengers, we would like to inform you that today, Wednesday 10/05/2023, the Suburban trains on the ATHENS-KIATO-ATHENS line are running with delays.