Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση είναι η 22χρονη κοπέλα από τον Τύρναβο, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερα ανήλικα αγόρια, ενώ ένα πέμπτο κατέγραφε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο.

Ακόμη και οι αστυνομικοί είναι συγκλονισμένοι από τα όσα τους εξιστόρησε η 22χρονη κοπέλα, η οποία είναι άτομο με αναπηρία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η συμμορία των ανήλικων αγοριών, ηλικίας 16 και 17 ετών, την εντόπισαν σε ένα υπαίθριο πανηγύρι που διοργανώθηκε την Κυριακή στον Τύρναβο. Όπως κατήγγειλε η 22χρονη, την άρπαξαν την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από τον Τύρναβο για τη Λάρισα, την οδήγησαν σε μία υπό ανέγερση οικοδομή αθλητικών εγκαταστάσεων, κοντά στο παζάρι, όπου και τη βίασαν διαδοχικά.

Μάλιστα, στο κινητό ενός 14χρονου αγοριού οι αστυνομικοί εντόπισαν το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο βιασμός. Το κορίτσι εξετάστηκε από γυναικολόγους και αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος διέταξε την κράτησή τους μέχρι την απολογία τους, κάτι που συνέβη σήμερα το πρωί. Οι κατηγορούμενοι βαρύνονται με την κατάχρηση σε απλή ασέλγεια ατόμου με αδυναμία αντίδρασης.

Ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών, όμως, οδηγήθηκαν και οι γονείς των συλληφθέντων με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς αναζητούν άλλους δύο ανήλικους οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με τον ομαδικό βιασμό.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σόμπολος
Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 9/5