Θρήνος στο Κρυονέρι Καβάλας, για το βρέφος των 20 ημερών που βρέθηκε νεκρό στην αγκαλιά της μαμάς του, ενώ κοιμόταν.  Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αδερφός της μητέρας του άτυχου βρέφους συγκινεί. «Ένα αγγελούδι στη ζωή, ένα αγγελούδι έφυγε! Μεγάλη Πέμπτη γεννήθηκε και ακόμα Πάσχα έχουμε... Ανάσταση τώρα 40 ημέρες, το πήρε πάλι ο Θεός πίσω. Όλα για κάποιο λόγο πρέπει να γίνανε».

 Όπως περιγράφει ο ίδιος, όταν η αδελφή του και μητέρα του μωρού σηκώθηκε το πρωί, αυτό ήταν νεκρό. «Σηκώθηκε η μητέρα, το τάισε 05:00 τα χαράματα, το έβαλε να ρευτεί, ξάπλωσε μαζί του και 8 παρά που σηκώθηκε, το μωρό ήταν ήδη νεκρό. Απ' ότι μας είπε και ο ιατροδικαστής σαν πρώτη εικόνα, μας είπε ότι έγινε από αναρρόφηση. Η αδελφή μου τώρα εξετάζεται από ειδικούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους» λέει, προσθέτοντας «πώς να είναι μια μάνα να χάνει ένα μωρό;».

Η 20χρονη κοπέλα, μητέρα ενός ακόμη ανήλικου παιδιού δύο ετών, μεγάλωνε μόνη τα δύο της παιδιά, αντιμετωπίζοντας οικονομικές δυσκολίες. Στους γονείς της που τη φιλοξενούν έτρεξε αμέσως μόλις κατάλαβε ότι κάτι κακό συνέβαινε στο μωρό της.

 «Δεν κατάλαβε. Κατεβαίνει από τη σκάλα και λέει ''μπαμπά, μπαμπά'' και βλέπει ο άντρας μου ότι είναι πεθαμένος» εξηγεί η γιαγιά του βρέφους. Μάλιστα, το βρέφος είχε αίμα στο πρόσωπο.

 Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, κάνει λόγο για πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

 Περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα ιστολογικών - τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.