Την απόφαση του Άρειου Πάγου να κάνει δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκηθεί από τον αντεισαγγελέα Χριστόπουλο για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας σχολίασε, μιλώντας στα parapolitika.gr, ο πατέρας του κοριτσιού Μάνος Παρασκάκης. 

Σημειώνεται ότι πλέον η υπόθεση με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο Ν. Πολάκη (εξαδέλφη του Παύλου Πολάκη) θα εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης. Υπενθυμίζεται ότι η 4χρονη Μελίνα πέθανε στο νοσοκομείο «ΠΑΓΝΗ» ύστερα από μια επέμβαση ρουτίνας που έκανε για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο το 2015. 

Στην αρχή ο κ. Παρασκάκης ανέφερε ότι ήταν κάτι που εκείνος και η οικογένειά του το περίμεναν, καθώς έβλεπαν την αποφασιστικότητα που είχε επιδείξει ο Άρειος Πάγος για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Το περιμέναμε σαν οικογένεια εδώ και πολύ καιρό. Βλέπαμε την αποφασιστικότητα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ξαναγίνει το εφετείο. Αυτό που κρατάω απ' όσα ανέφερε ο εισαγγελέας είναι ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση έγινε υπέρβαση εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά ο κ. Παρασκάκης μίλησε και για τα όσα αναφέρονται από ένα μέρος της υπεράσπισης της αναισθησιολόγου, η οποία ισχυρίζεται ότι αυτή η απόφαση του Αρείου Πάγου πάρθηκε λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων εξαιτίας και της συγγένειας της Ν. Πολάκη με τον Παύλο Πολάκη. «Η άλλη πλευρά προσπαθεί να πολιτικοποιήσει το θέμα, κάτι που εμείς δεν κάναμε ποτέ και ούτε καν το επιχειρήσαμε. Είναι λες και έχουμε ξεχάσει ότι έχει πεθάνει το τετράχρονο κορίτσι μας σε μια απλή επέμβαση για κρεατάκια στη μύτη του», ανέφερε.

Επίσης, ο ίδιος παραμένει ακόμα αποφασισμένος να πάει τα πράγματα μέχρι το τέλος προκειμένου να βρει τη δικαίωση που ζητεί εδώ και χρόνια για τον θάνατο του 4χρονου κοριτσιού του. «Συνεχίζω να πιστεύω στη Δικαιοσύνη και δεν μας νοιάζει το πόσο θα ταλαιπωρηθούμε από τη δικαστική διαδικασία», κατέληξε.