Η καταγγελία 37χρονης στο Ίλιον, ότι ο 45χρονος σύζυγός της έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο, προκειμένου να παρακολουθεί εκείνη και τη 15χρονη κόρη τους, απασχολεί την κοινή γνώμη. Η γυναίκα φέρεται να βρήκε 120 φωτογραφίες της ίδιας και της 15χρονης κόρης τους στο κινητό του. Ο μεσήλικος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο του  του αυτοφώρου για παράβαση προσωπικών δεδομένων και κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία. 

Δεν πίστευε στα μάτια της η 37χρονη, όταν, κοιτώντας φωτογραφίες στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου της, μπήκε σε έναν κρυμμένο φάκελο και είδε γυμνές φωτογραφίες της ίδιας, αλλά και της ανήλικης κόρης τους. Ο σύζυγός της φέρεται να είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα μέσα στο μπάνιο, πάνω από τον καθρέπτη.

«Η πρώτη φωτογραφία που είδα ήμουν εγώ, τυλιγμένη με μια πετσέτα, που τραβήχτηκε μόλις το προηγούμενο βράδυ. Έπαθα σοκ. Συνέχισα να κοιτάω στον φάκελο και τότε βρήκα κι άλλες φωτογραφίες, οι οποίες ήταν στιγμιότυπα από βίντεο και έδειχναν την 15χρονη κόρη μου, γυμνή, ή με τα εσώρουχα της», κατέθεσε η 37χρονη στους αστυνομικούς.

Στο κινητό του, η σύζυγός του εντόπισε συνολικά 120 γυμνές φωτογραφίες!

Χωρίς δεύτερη σκέψη και εμφανώς ταραγμένη, η 37χρονη κατήγειλε το σύζυγό της στις Αρχές. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Αστυνομία, ο σύζυγος της φέρεται να βιντεοσκοπούσε το μπάνιο του σπιτιού τους, εδώ και ένα μήνα.

«Ντρέπομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είχα πονηρό σκοπό»

Ο πατέρας που κατηγορείται από τη σύζυγό του δήλωσε στο Star ότι δεν είχε κακό σκοπό και ότι ντρέπεται για όσα του καταλογίζουν.

«Ντρέπομαι, δεν είναι δυνατόν να με θεωρούν έτσι, ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος. Παρερμηνεύτηκε, με την έννοια ότι σίγουρα αυτό είναι παρεξηγήσιμο. Ότι απλά εγώ ήθελα να βλέπω μέσα γενικά και πονηράΔεν ήταν για κάποιον περίεργο λόγο ή με πονηρό σκοπό», ανέφερε αρχικά και υποστήριξε ότι το έκανε για να προστατέψει την κόρη του.



«Κάπου είχα δει κάποια στιγμή ότι μια κόρη είχε γνωρίσει κάποιον, ανέβαζε φωτογραφίες και τα λοιπά. Μετά εκείνος την απειλούσε. Έβλεπε ο πατέρας ότι κάτι συμβαίνει, έβαλε κρυφή κάμερα… Και έτσι μου μπήκε η ιδέα, μήπως συμβαίνει κάτι», υποστήριξε.