Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει σήμερα (03/05), δεκαεφτά ημέρες μετά τον τραυματισμό του ο 27χρονος από το Λεωνίδιο που τραυματίστηκε σοβαρά από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης.  

Ο 27χρονος νοσηλευόταν το περισσότερο χρονικό διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κι αφού ανταποκρίθηκε πλήρως στη θεραπεία των γιατρών κατάφερε να βγει νικητής. Οι γιατροί τον ξύπνησαν τις προηγούμενες ημέρες από το κώμα και αφού ανταποκρίθηκε πλήρως μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο 27χρονος αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο, ωστόσο θα παραμείνει για λίγες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και μόλις του επιτραπεί θα επιστρέψει πίσω στον τόπο καταγωγής του, το Λεωνίδιο όπου ζει και εργάζεται.

Από τις πρώτες ημέρες οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ο 27χρονος να διασωληνωθεί περισσότερο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η υγεία του.

Χειρουργείο για το δεύτερο τραυματία

Ο δεύτερος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου τις επόμενες ημέρες θα κάνει ένα ακόμα χειρουργείο στο πόδι. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, αν και είχε γραφτεί πως ο ένας από τους τραυματίες κινδύνευε με ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πηγή: iefimerida.gr