Οι επαφές του Γιώργου Καραϊβάζ με άτομα από τον χώρο των ποινικών φαίνεται ότι είχαν μπει στο μικροσκόπιο, ακόμα και της ΕΥΠ, αλλά στη συνέχεια οι συνομιλίες δε συμπεριλήφθηκαν στην περίφημη δικογραφία για τη λεγόμενη Greek Mafia.

«Λείπανε από την αρίθμηση που έκανε η ΕΥΠ ξαφνικά 10.000 συνομιλίες. Αυτό συνέβαινε μόνο για τον Καραϊβάζ, μόνο στον Γιώργο είχαν εξαφανιστεί αυτές οι 10.000 συνομιλίες» σημείωσε η Ρόη Παυλέα, δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του δημοσιογράφου.

Για την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ δεν αρκούν οι δυο συλλήψεις, καθώς θέλει να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για να εκτελεστεί ένα τέτοιο συμβόλαιο θανάτου.

«Στα συμβόλαια θανάτου είναι δύσκολο να πάρεις ομολογία. Άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρεις πόσα χρήματα δόθηκαν για να εκτελεστεί κάποιο συμβόλαιο. Θεωρώ ότι δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα, πάνω από 300.000 ευρώ» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.

Τα δυο αδέλφια υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

H σύζυγός του συγχωρεί τους δράστες

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, μιλώντας στον Γιάννη Σωτηρόπουλο, δείχνει μεγαλείο ψυχής για τους ανθρώπους που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

«Συγχωρούμε τους δράστες που για τους δικούς τους λόγους, αφαίρεσαν τη ζωή του Γιώργου και εμείς εμμένουμε στον πόνο μας» είπε και πρόσθεσε πως για την ίδια, το κίνητρο είναι σαφές από την αρχή. «Ο Γιώργος ή είχε κάτι πει ή κάτι είχε γράψει ή κάτι θα έλεγε ή κάτι θα έγραφε» τόνισε.