Ένα love story εκτυλίσσεται στην Κρήτη, από αυτά που συχνά βλέπουμε στις ταινίες. Μία γυναίκα από το Βέλγιο επιστρέφει για να συναντήσει τον εφηβικό της έρωτα. Εκείνον με τον οποίο πέρασαν μαζί όμορφες στιγμές το καλοκαίρι του 1979.

Πριν από 44 χρόνια η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από το Βέλγιο ήρθε για πρώτη φορά στα Χανιά για καλοκαιρινές διακοπές. Γνώρισε έναν πολύ όμορφο άνδρα που τη γοήτευσε και έμεινε ανεξίτηλα στη μνήμη της.

 Το ζευγάρι πέρασε μαζί πολύ όμορφες στιγμές, με εκείνον να της αφιερώνει με την κιθάρα του το τραγούδι «Sultans of Swing» των Dire Straits.

 Την επόμενη χρονιά, το 1980, η τότε 16χρονη κοπέλα επέστρεψε στα Χανιά μαζί με την αδελφή της, πήγε ξανά στην παμπ όπου γνώρισε τον «Μπίλι» και πέρασαν μαζί έναν ολόκληρο μήνα.

 Η Βελγίδα, ανήμερα των εξηκοστών γενεθλίων της, επιστρέφει στα Χανιά, με την ελπίδα να μπορέσει να βρει ξανά τον «Μπίλι» που τη γοήτευσε σε εκείνες τις εφηβικές διακοπές της.

 Η ίδια, μέσω ομάδας στο Facebook, ζήτησε πληροφορίες για τον άνδρα που από την εφηβεία της μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να ξεχάσει, με την ελπίδα να μπορέσει να βρει κάποιο στοιχείο για εκείνον!

 Μάλιστα, οι χρήστες κατάφεραν να εντοπίσουν τον «Μπίλι», με την 66χρονη να μη βλέπει την ώρα να συναντήσει τον εφηβικό της έρωτα στην πόλη που γνωρίστηκαν εκείνο το καλοκαίρι του 1979.