Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη  καθώς ξεκόλλησε το λάστιχο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε επείγον περιστατικό διασωληνωμένου νεογέννητου από τον Άγιο Νικόλαο προς το Ηράκλειο.

 Στο μεταξύ, στο πίσω μέρος βρισκόταν διασωληνωμένο ένα νεογέννητο βρέφος -που είχε κριθεί από τους γιατρούς ως έκτακτο περιστατικό και ήταν απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου- μαζί με τους γονείς και το πλήρωμα του ασθενοφόρου.


 Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το  μεσημέρι στην περιοχή «Τάρμαρος», αλλά ο ικανός οδηγός του ασθενοφόρου κατάφερε να ακινητοποιήσει έγκαιρα το όχημα, βάζοντάς το στην άκρη του δρόμου. Το λάστιχο είχε στην κυριολεξία ξεκολλήσει κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει όπως σχολίασαν στο fonien.gr συνδικαλιστές.

 Επί τόπου έσπευσε και όχημα της Αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα, ενώ κατέφθασε και άλλο ασθενοφόρο στο οποίο τοποθέτησαν τη θερμοκοιτίδα με το βρέφος, ενώ επιβιβάστηκαν και οι γιατροί με τους γονείς με προορισμό το νοσοκομείο.