Μια πρώην συνεργάτιδα του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες φέρεται να ετοιμάζεται να τον καταγγείλει για απόπειρα βιασμού και λεκτική βία. Η γυναίκα θέλει πάση θυσία να αποφύγει τη δημοσιότητα, γι' αυτό και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εκτός Ελλάδος.

Η γυναίκα με τα αρχικά Δ.Ε., η οποία πλέον εργάζεται στην Ελλάδα δε θέλει να διαρρεύσουν τα στοιχεία της και έτσι σκέφτεται να απευθυνθεί στις βελγικές αρχές.

 «Στο Βέλγιο υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή για αυτά τα ζητήματα, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο προστασίας.  Δεδομένου δε ότι το έγκλημα το οποίο επιθυμεί να καταμηνύσει έχει συμβεί στο Βέλγιο, μπορεί να το κάνει στο Βέλγιο», αναφέρει ο κ. Νίκος Κορογιαννάκης, δικηγόρος στις Βρυξέλλες.

 Aν και το κλίμα στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες είναι βαρύ, οι στενοί του συνεργάτες τον στηρίζουν, επιμένουν ότι δε γνώριζαν τίποτα μέχρι πριν από μια εβδομάδα για τις μηνύσεις της Ε.Χ. και αρνούνται περιστατικά bullying.

 Προβλήματα, λένε στο Star, υπάρχουν σε όλα τα πολιτικά γραφεία. Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως, πήρε για άλλη μια φορά σαφείς αποστάσεις από τον Αλέξη Γεωργούλη, τονίζοντας ότι στο κόμμα δε γνώριζαν για τις καταγγελίες.

 Στον καλλιτεχνικό χώρο πολλοί συνάδελφοι του Αλέξη Γεωργούλη παραμένουν σοκαρισμένοι, όπως αποκαλύπτει το Star. Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ετοιμάζεται να συνεδριάσει για την υπόθεση. Πάντως στο ΣΕΗ δεν υπάρχουν καταγγελίες για τον Γεωργούλη.

 Βασικό ερώτημα πολλών σε Ελλάδα και Βρυξέλλες παραμένει το «γιατί υπήρξε καθυστέρηση τριών ετών από τη βελγική δικαιοσύνη».  Για περίεργη υπόθεση κάνει λόγο ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

 Σημειώνεται πως η Ε.Χ. αμέσως μετά τη μήνυση κατά του Γεωργούλη έφυγε από το Ευρωκοινοβούλιο έτσι ώστε να μη συναντά καθημερινά τον καταγγελλόμενο ως βιαστή της.