Φέρεται να παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τους δύο ανηλίκους ο 19χρονος που συνελήφθη μαζί με άλλους 3 ανηλίκους για την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο 16χρονων στον Περισσό το βράδυ του Σαββάτου (22.04.2023) έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Η επίθεση με το μαχαίρι έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στις 20:30 περίπου, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό. Εκεί, μια παρέα ανηλίκων είχε δώσει ραντεβού για να δώσουν μια μπλούζα που ανήκε σε κάποιον από την παρέα, αλλά και να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές που φέρεται να είχαν με έναν 14χρονο, σύμφωνα με το newsit.

Στο πάρκο, όμως, βρίσκονταν και 15 άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Συναντήθηκαν για να λύσουν προσωπικές διαφορές

Ο ανήλικος που φέρεται να συναντήθηκε με την παρέα των παιδιών για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές ενδεχομένως γνώριζε την άλλη παρέα των 15 ατόμων, κάποιοι από του οποίους ξεκίνησαν να τσακώνονται με τους υπόλοιπους.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο 16χρονοι από την πρώτη παρέα στο δεξί πόδι από μαχαίρι και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Επιτέθηκε με κοκάλινα γάντια ο 14χρονος

Για το περιστατικό η Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας της Βορειοανατολικής Αττικής προχώρησε σε 4 συλλήψεις. Οι 2 από τους 4 συλληφθέντες είναι ηλικίας 14 ετών και οι άλλοι 15 και 19. Όλοι Έλληνες. Ο 19χρονος είναι και αυτός που φέρεται να μαχαίρωσε τους 16χρονους. Μετά το επεισόδιο πέταξε το μαχαίρι, το οποίο όμως βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit, ο ένας 14χρονος κατηγορούμενος αποδέχτηκε τη συμμετοχή του στη συμπλοκή και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αυτός επιτέθηκε με γροθιές, με τα κοκάλινα γάντια που φορούσε, επειδή ο ένας από τα θύματα κινήθηκε προς το μέρος του.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος, από την πλευρά του, φέρεται να είπε ότι κατά τη συμπλοκή με τα άλλα παιδιά φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα επειδή είναι μικρόσωμος και τραυμάτισε τους δύο 16χρονους με το μαχαίρι που είχε.