Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
astynomia_peripolika
Ελλάδα

Ηράκλειο: Συνελήφθη 43χρονος για βιασμό ανήλικης και παιδική πορνογραφία

Ο 43χρονος απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω social media. Στη συνέχεια στο πλαίσιο βιντεοσυνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της.

Χειροπέδες πέρασε το λιμενικό στο Ηράκλειο της Κρήτης σε έναν 43χρονο, ο οποίος αναζητούνταν από την ασφάλεια Αττικής, καθώς εις βάρος του υπήρχαν κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω social media. Στη συνέχεια στο πλαίσιο βιντεοσυνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέλησή του κοριτσιού.

Το κορίτσι κατήγγειλε όλα όσα βίωσε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην περιοχή όπου διαμένει και στη συνέχεια ενημερώθηκε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 43χρονου κατηγορούμενου βρέθηκε ψηφιακό υλικό το οποίο θα αποσταλεί στα αρμόδια εργαστήρια της ΕΛΑΣ για εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.