Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, διά στόματος του συνηγόρου του, κυρίου Παπαϊωαννίδη, αρνείται ότι έστειλε επιστολή στον πατέρα της Καρολάιν, στην οποία παραδεχόταν ότι δολοφόνησε την κόρη του για να σώσει την κόρη του Λυδία από συμμορία ναρκωτικών στην οποία είχε εμπλακεί.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι κατηγορηματικός: «Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη επιστολή δεν έχει αποσταλεί από τον εντολέα μου. Οποιοδήποτε έγγραφο εξέρχεται από το κατάστημα κράτησης, όπου κρατείται, θα είχε εξάλλου σίγουρα πρωτόκολλο και γνήσιο υπογραφής από το ίδιο το κατάστημα, άρα δεν μπορεί να υφίσταται και πρακτικά, πλην ότι δεν το έπραξε ποτέ», υποστηρίζει, μιλώντας στο Star.

Η θέση του εντολέα μου είναι συγκεκριμένη, ότι «δεν θα προέβαινε σε καμία ενέργεια που θα έβλαπτε την οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια φυσικά της Καρολάιν Κράουτς και οτιδήποτε γενικά αφορά στον περίγυρο του παιδιού», λέει ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ακουστεί πράγματι διάφορα, είτε για διακίνηση ναρκωτικών είτε για συμμορία θανάτου, είτε για οτιδήποτε μπορούσε να υπάρχει εκείνη τη χρονική περίοδο σε όλη την Ελλάδα… Παρ' όλα αυτά, τόσο από την έρευνα της Αστυνομίας όσο και από τις εισαγγελικές Αρχές δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή του εντολέα μου με την οποιαδήποτε έτερη πράξη, πλην αυτής που έχει ομολογήσει», απαντά, τέλος, στα περί εμπλοκής του πιλότου σε συμμορία ναρκωτικών.

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 24 Απριλίου, θα συνεχιστεί η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.