Με μόλις 13 ράντζα, όλα ανεπτυγμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Χαϊδαρίου «Αττικόν», ολοκληρώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί (08:00) η γενική εφημερία των νοσοκομείων του ΕΣΥ της Αττικής, με το νοσοκομείο της Αθήνας «Ευαγγελισμός» να ολοκληρώνει άλλη μία γενική εφημερία χωρίς κάποιο ανεπτυγμένο ράντζο στους διαδρόμους του.

Όλα, λοιπόν, βαίνουν επιτυχώς και σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, για την εξάλειψη των ράντζων από το ΕΣΥ της Αττικής. Το σχέδιο εξελίσσεται με αυξημένη και κλιμακούμενη αποτελεσματικότητα, ενώ ακόμη και τα ιδιωτικά νοσοκομεία, τα οποία συνεπικουρούν τη γενική εφημερία του ΕΣΥ του λεκανοπεδίου, δεν έχει χρειαστεί ακόμη να αναλάβουν ιδιαίτερο εφημεριακό βάρος.

Μάλιστα, τα μόλις 13 ράντζα της γενικής εφημερίας του «Αττικόν» αναμένεται να έχουν απορροφηθεί πλήρως μέχρι σήμερα το απόγευμα από το ίδιο το «Αττικόν».

Τα εν λόγω αριθμητικά στοιχεία περιλαμβάνονται στις σχετικές αναφορές του διοικητή της 1ης ΥΠΕ Αττικής, Παναγιώτη Στάθη, και του διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστου Ροϊλού, προς τον Θάνο Πλεύρη και τον γενικό γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννη Κωτσιόπουλο, αναφορές οι οποίες αποστέλλονται κάθε πρωί στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αμέσως μετά το πέρας της γενικής εφημερίας του λεκανοπεδίου.