Για τη νέα καθημερινότητα της Εύας Καϊλή, μετά την αποφυλάκισή της -με ηλεκτρονικό βραχιολάκι- το Μεγάλο Σάββατο, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως ήταν γνωστό πριν ακόμα από την αποφυλάκιση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, μένει σε διαφορετικό σπίτι από τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημείωσε πως «ήταν επιλογή της Εύας Καϊλή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε πως δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σας λέω μόνο ένα γεγονός. Απαγορεύεται να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, αλλά μιλούν στο τηλέφωνο μόνο για το παιδί τους, δεν συζητούν τίποτε άλλο».

Σχετικά με τη δύο ετών κόρη της Εύας Καϊλή, ο κ. Δημητρακόπουλος παρέθεσε μερικά από τα λόγια του παιδιού στη μητέρα του. «Με συγκίνησε όταν μου είπε η Εύα ότι όταν κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κοριτσάκι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι, ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή της απαντά ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”. Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της», ανέφερε συγκεκριμένα.