«Σάλο» έχει προκαλέσει στο Twitter το τελευταίο βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του στο Youtube ο stand up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος, σχολιάζοντας το ελληνικό Πάσχα αλλά και την καταγγελία βιασμού της Ελένης Χρονοπούλου από τον Αλέξη Γεωργούλη το 2020.

Συγκεκριμένα, ο Ζαραλίκος εμφανίζεται με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι το οποίο γράφει: «Βέλγιο: ούτε να κλέψεις μπορείς ούτε να γ@@@@@», αναφερόμενος τόσο στην υπόθεση της Εύας Καϊλή όσο και στην υπόθεση Γεωργούλη.

Το σχόλιο στο μπλουζάκι προκάλεσε οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Twitter να ξεσπούν εναντίον του γράφοντας ότι πρόκειται για «αθλιότητα» και για ένα θέμα που δεν χωράει πλάκα.

«Η αισχρότητα και η απόλυτη ξεφτίλα σε μία φωτογραφία @zaralikos είναι βιασμός και κακοποίηση, ηλίθιε...», έγραψε χρήστης της πλατφόρμας. «Ο Ζαραλίκος στο νέο του βίντεο φοράει μπλούζα με σεξιστικό μήνυμα που υποβαθμίζει το βίωμα των επιζωσών σεξουαλικής κακοποίησης, ξεπλένει έμμεσα τους βιαστές & υπονομεύει τις καταγγελίες», γράφει ένας άλλος.

Μερικά από τα σχόλια:

«Κύριε Χριστόφορε, στο Βέλγιο επιτρέπεται να γ@@@@, το να βιάσεις είναι αυτό που απαγορεύεται. #ζαραλικος»

«Σιχαμερό ανθρωπάκι. Τίποτα παραπάνω. #Ζαραλικος»

«Ο ορισμός της χυδαιότητας και της ξεφτίλας από τον Ζαραλίκο. Απλά εμετικός #ζαραλικος»

«Η καταγγελία για βιασμό εναντίον του #Γεωργουλης έγινε "ούτε να γ@@@@ " από τον #ζαραλικος. Πλυντήριο. Σκουπίδι. Θα έλεγα ότι απογοητεύτηκα αλλά ήξερα το επίπεδο».