Δικαιοσύνη για το άγριο bullying που δέχθηκε ο γιος της από συμμαθητές του στο Αρσάκειο ζητεί η μητέρα του 15χρονου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η μητέρα του ανήλικου ζήτησε να βρεθούν ενώπιον των Αρχών όσοι εμπλέκονται στο συμβάν.

«Εγώ ζητώ από τη Δικαιοσύνη να πληρώσουν όλοι το τίμημα. Όλοι όσοι εμπλέκονται σε ό,τι αφορά το παιδί μου. Εάν αυτός είναι ο εφημερεύων καθηγητής, η καθηγήτρια που τον είδε, η διεύθυνση του σχολείου που δεν τον είδε, οι γονείς των παιδιών. Πρέπει να πληρώσουν όλοι. Εάν ήταν ένα σπρώξιμο από ένα άτομο, μια λεκτική διαμάχη ενδεχομένως να ήταν κάτι λογικό στο πλαίσιο ενός διαπληκτισμού μεταξύ μαθητών. Αυτό όμως ξεπερνά τα όρια. Το θεωρώ πολύ άτιμο έξι να επιτεθούν σε ένα παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το δικαστικό κομμάτι, η μητέρα του 15χρονου εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον δικηγόρο τους, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» προς το Αρσάκειο και τη στάση του σχετικά με την υπόθεση. Όπως υποστήριξε, το σχολείο δείχνει να προσπαθεί να υποβαθμίσει το ζήτημα και προς το παρόν είναι εν αναμονή των αποφάσεων.

«Αναφορικά με το σχολείο πράγματι είμαστε εν αναμονή των αποφάσεων. Δεν γνωρίζουμε τι έχουν κάνει, δεν μας έχουν ενημερώσει, ούτε μας έχουν προσκαλέσει. Η γνώμη μου είναι ότι είναι αδιάφοροι για το περιστατικό. Από το σχολείο υπάρχει μία προσπάθεια υποβάθμισης του γεγονότος. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μας ενημερώσουν», δήλωσε η μητέρα του ανήλικου.

«Όσο περνούν οι μέρες, πάντως, το παιδί λαμβάνει τα μηνύματα της συμπαράστασης, τόσο από το σχολικό όσο και από το οικογενειακό του περιβάλλον. Στην αρχή δεν ήθελε να δώσει διάσταση στο θέμα. Τώρα, όμως, αντιλαμβάνεται πώς χειρίζεται το θέμα τόσο o Tύπος όσο και η Αστυνομία και ξέρει ότι μακροπρόθεσμα θα έχει κάνει κάτι σωστό τόσο για τον ίδιο όσο και για άλλους μαθητές που βίωσαν ανάλογα περιστατικά», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.