Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της ίδιας της 29χρονης, ο πρώην σύζυγος της οποίας φέρεται να κυκλοφορεί ελεύθερος στη Θεσσαλονίκη αν και έχει καταδικαστεί οκτώ φορές ενδοοικογενειακή βία, με την ένατη να επίκειται, η Εβδομάδα των Παθών για εκείνη μπορεί να είναι οποιαδήποτε. 

Αυτό απορρέει των δηλώσεών της στο MEGA, το οποίο έχει το ρεπορτάζ: Ο πρώην σύζυγος της 29χρονης δικάζεται ξανά για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι σήμερα έχει καταδικαστεί 8 φορές, αλλά συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα και η πρώην γυναίκα του ξέσπασε στους δικαστές και μίλησε για ένα διαχρονικό μαρτύριο.

«4:30 τα ξημερώματα ήρθε και χτυπούσε τα κουδούνια. Δεν άνοιξα, μόλις κατάλαβα ότι ήταν αυτός πήρα την αστυνομία. Άνοιξε την πόρτα με κατσαβίδι και απειλούσε ότι θα με κάψει ζωντανή εμένα και τα παιδιά. Φοβήθηκα πολύ, γιατί είναι ικανός. Με κυνηγάει στη δουλειά, στο σχολείο δεν αφήνει τα παιδιά, έντεκα μήνες απειλεί τη ζωή μου και τα παιδιά μου. Αν τον αφήσετε ελεύθερο, θα με σκοτώσει, είμαι σίγουρη», είπε αρχικά. 

«Ήρθε κι έβαλε φωτιά στην οικοδομή, πάθαμε όλοι σοκ, κλαίγαμε όλοι. Ήρθαν η αστυνομία και η Πυροσβεστική, έγινε χαμός. Άνοιξε την κεντρική είσοδο με κατσαβίδι ήρθε πάνω στο σπίτι, του φώναξα να φύγει γιατί έχω καλέσει την αστυνομία», είχε περιγράψει τότε η 29χρονη.

Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις που καταδικάστηκε, ο 38χρονος αρνείται τα πάντα για την επίθεση στο σπίτι της 29χρονης.

«Είναι ψέματα όσα λέει και ο μάρτυρας και η γυναίκα μου. Δεν χτύπησα την πόρτα, δεν έβαλα φωτιά. Ανησυχώ για τα παιδιά μου. Από τις 12 Αυγούστου δεν μου τα δίνει, ήρθαν από Αλβανία οι γονείς μου και δεν τους επέτρεψε να τα δουν, ούτε σε εμένα», είπε στην απολογία του ο 38χρονος.

Η 29χρονη είχε μιλήσει και στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου στο «Live News» για την τροπή που είχε πάρει η ζωή της.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, ο 38χρονος δεν δίστασε να την ξυλοκοπήσει στις 19 του περασμένου Αυγούστου σε πάρκο και μάλιστα μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών.

«Από όταν ήταν ο γιος 4 μηνών άρχισε να με χτυπάει συνέχεια, δεν σταματούσε», είχε πει η 29χρονη.

Οι μηνύσεις, οι καταδίκες και τα ασφαλιστικά μέτρα δεν πτόησαν τον κατηγορούμενο, όπως υποστηρίζει η πρώην γυναίκα του.

Οι άγριες επιθέσεις συνεχίστηκαν με τα ανήλικα παιδιά τους, να γίνονται θεατές σε σκηνές απόλυτης αγριότητας.

«Δεν σταματούσε ούτε μπροστά στα παιδιά μου και δύο φορές ο γιος μου μού έχει σώσει τη ζωή μου», είπε η 29χρονη.

Η 29χρονη κάνει έκκληση στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να επιληφθούν της κατάστασης καθώς, η ίδια εκφράζει τους φόβους της ότι ίσως γίνει το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.