Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο σχετίζεται με το σοβαρό ατύχημα ενός 16χρονου παιδιού, που παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού στον σταθμό του Ταύρου.

Πιο αναλυτικά, το βίντεο-ντοκουμέντο απεικονίζει τον 16χρονο να βρίσκεται στη διάβαση πεζών και μάλιστα κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση στην προσπάθειά του να αποφύγει τον συρμό του Προαστιακού.

Από τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε η εκπομπή TLive φαίνεται ότι το παιδί δεν πέρασε τις γραμμές και χτυπήθηκε από το τρένο σε 4″.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο, καθώς παραμένει διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στην εκπομπή Tlive ότι τη στιγμή που κορνάρει το τρένο, οι μπάρες για τα αυτοκίνητα δεν κατεβαίνουν, κάτι που γίνεται συστηματικά. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία φύλαξη στη διάβαση πεζών, ούτε φωτισμός ούτε ηχοσήμανση.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο», είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλές φορές που δεν κατεβαίνουν οι μπάρες, ούτε σφυρίζει ο φύλακας».